Introductie

Midgetgolfen, pannenkoeken eten, trampolines springen, en de speeltuin onveilig maken. Eetgelegenheid en Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil staat garant voor een heerlijke dag uit voor het hele gezin. Op een prachtlocatie waar zwemfanaten en watersportliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Ga naar de website van Eetgelegenheid & Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil

Historie en populariteit

De Leeuwenkuil bestaat sinds 1967.Voor die tijd was hier een kaal stuk land. Dit werd afgegraven door soldaten om zandzakken te vullen. Hieraan ontleent de golfbaan haar naam. in 1997 is het dertigjarig jubileum van De Leeuwenkuil groots gevierd met een feestweek. De speeltuin stamt uit 2005. De oude banen zijn in 2006 vervangen door 18-holes wedstrijdbanen.

Locatie

Eetgelegenheid en Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil ligt aan het IJmeer en het strand van Muiderberg. Deze toplocatie is prima te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 9 minuten loopafstand.

Programma / activiteiten

Een hapje eten, genieten van het uitzicht vanaf het zonneterras, een spelletje midgetgolf spelen, trampolinespringen of je uitleven in de speeltuin. Eetgelegenheid en Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil biedt voor ieder wat wils. De Leeuwenkuil beschikt over een surf- en botenstalling. Verder organiseren ze diverse feestelijkheden, zoals bedrijfsuitjes, kinderpartijtjes, recepties en familiefeesten. Groepen tot honderd personen kunnen gebruik maken van een barbecue.
Het park ligt op een prachtige locatie aan het strand van Muiderberg, met uitzicht over het IJmeer. Vanaf het zonneterras heeft u zicht op de speeltuin. Zo kunt u uw kroost uitstekend in de gaten houden.
De midgetgolfbaan is ruim opgezet, verzorgd en ligt te midden van veel groen. Na een rondje golfen kunt u uitrusten bij de restauratie. Hier zijn wel 40 soorten pannenkoeken verkrijgbaar en 20 huisgemaakte soepen. En natuurlijk ijsjes, danken en snacks. De Leeuwenkuil is voor iedereen een ideale dag uit: Zwemfanaten, kinderen, liefhebbers van watersport en midgetgolf en levensgenieters. Trakteer uzelf op een ontspannen en sportieve dag uit voor het hele gezin! let op: pinnen niet mogelijk.

Stats & tags


Muiderberg, Noord-Holland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling