Introductie

Family Funhouse is te vinden in het gezellige Renesse. De Zeeuwse badplaats is een enorm populaire toeristische trekpleister en dat is mede te danken aan de veelzijdigheid van Renesse. Jong en oud kan zich hier te allen tijde prima vermaken. In het Funhouse vinden bezoekers allerhande leuke en spannende spelletjes, zowel spellen die men op de kermis tegenkomt als spellen die men in een casino vindt. Door deze combinatie van spelplezier is het Family Funhouse geschikt voor alle leeftijden.

Ga naar de website van Family Funhouse

Historie en populariteit

Het Family Funhouse bestaat al weer enige tijd en is vanaf het eerste moment een groot succes geweest. Doordat Renesse ieder jaar veel toeristen uit binnen- en buitenland, maar ook dagjesmensen trekt, is het spelletjeshuis een populaire trekpleister geworden. Vooral op regenachtige dagen is dit een gezinsuitje bij uitstek en kan het gezellig druk zijn in het Family Funhouse.

Locatie

Het Family Funhouse is gelegen in de badplaats Renesse, in het noordwestelijk deel van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Per openbaar vervoer is Renesse met de bus bereikbaar. In het centrum van Renesse zijn diverse, ook gratis parkeerterreinen te vinden voor bezoekers die met eigen vervoer komen.

Programma / activiteiten

Het gehele jaar door biedt het Family Funhouse genoeg vertier voor jong en oud. Er kunnen allerlei activiteiten gedaan worden, zoals een spelletje spelen op één van speelautomaten of ouderwets een potje flipperen. Er zijn diverse videogames te spelen en de simulatoren nemen bezoekers even mee naar een heel andere wereld.

Verder zijn er verscheidene leuke kermisspelletjes te doen. Zo kan men er horloges of pluche beestjes proberen te pakken met behulp van de grijpmachine en kunnen er prijzen gewonnen worden met ballen gooien of munten schuiven. Met de spelletjes worden waardepunten gespaard, die ingewisseld kunnen worden voor leuke prijzen. Bezoekers boven de 18 jaar kunnen een gokje wagen aan de roulettetafel. Bij Game Kingdom Family Funhouse hoeft men zich zodoende nooit meer te vervelen.

Stats & tags


Renesse, Zeeland, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling