Introductie

Kom langs bij de forellenvisvijvers de Huif in Lelystad. Hier genieten bezoekers optimaal van een heerlijk dagje vissen midden in de natuur met uitzicht op vier prachtige visvijvers vol met forel, zalmforel en steur. Niet alleen de expert visser, maar ook beginnelingen zijn van harte welkom om hier de hengel eens uit te werpen in een van de forellenvisvijvers. En het leuke is, de vissen die worden binnen gehaald mogen mee naar huis genomen worden, zodat bezoekers er ook nog eens een heerlijk maal aan overhouden.

Ga naar de website van Forellenvisvijvers de Huif

Historie en populariteit

In het voorjaar van 2004 is initiatiefnemer Tom Bremer begonnen met het graven van de eerste twee visvijvers midden in de rustgevende natuur van Flevoland. De visvijvers waren in een mum van tijd ontzettend populair en in het voorjaar van 2005 werd de derde visvijver aangelegd. Nog steeds was er door de stijgende bezoekersaantallen niet genoeg plek om iedere visser van een mooi stekje te voorzien. Daarom besloot Tom Bremer om in het voorjaar van 2007 een nog grotere vijver te graven. Nog steeds zijn de Forellenvisvijvers De Huif ontzettend populair met hun vier prachtige visvijvers.

Locatie

Forellenvisvijvers De Huif bevinden zich in Lelystad en worden omringd door het natuurgebied Oostvaardersplassen, de bossen van het Hollandse Hout en recreatieplas ’t Bovenwater. De visvijvers zijn goed met de auto te bereiken.

Programma / activiteiten

Bezoekers die gaan vissen in Forellenvijvers De Huif kunnen kiezen om in de ochtend of in de middag een hengel uit te werpen. De vis die wordt gevangen mag men als beloning mee naar huis nemen. De viswinkel verkoopt allerhande artikelen op het gebied van forelvissen en bovendien kunnen gasten hier ook onder meer netten en hengels huren.

Het is eveneens mogelijk om een arrangement te boeken met meerdere activiteiten, zoals boogschieten of kanoën. Ook kinderen zijn hier helemaal aan het juiste adres voor geheel verzorgde verjaardagsfeestjes. Onder begeleiding vissen en vervolgens heerlijk spelen op de educatieve zorgboerderij De Huif.

Tevens kan men bij Forellenvisvijvers De Huif terecht voor groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuildig en viswedstrijden.

Stats & tags


Lelystad, Flevoland, Nederland
Dieren & Natuur, Dierentuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling