Vorige week hebben wij iemand van Kidsproof Apeldoorn/Deventer op visite gehad die een eigen Blog over Heggies Speelschuur heeft geschreven!
Uiteraard vonden wij dit erg leuk en willen wij hem graag met jullie delen.
Je leest de blog hier:

Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur

12 december
Buiten is het koud en nat en wij hebben een vrije dag vandaag! Een mooi moment om Heggies Speelschuur in Emst eens te gaan uitproberen! Een kleinschalige binnenspeeltuin, met goede voorzieningen voor de papa’s en mama’s, maar vooral heel veel klim, klauter, roetsj en ander speelplezier voor kinderen! Op naar zweterige hempjes en rode wangen!

Heggies Speelschuur is een fris ingerichte hal, met vooraan een barretje, tafeltjes waar je als ouder/begeleider neer kunt ploffen met als uitzicht het speeltoestel van Heggies en rondhuppelende kids! Een slimme oplossing voor vriendinnen met kinderen die lekker bij willen kletsen, een mama zoals ik die nog even wat wil werken, of opa’s en oma’s die er even op uit willen met de kleintjes!

Het speeltoestel van de binnenspeeltuin heeft meerdere verdiepingen, is veilig, hygiënisch én biedt urenlang speelplezier! Voor de kleintjes is er een ballenbak en kan er gebouwd worden met de mega-lego. De grotere kids klimmen omhoog, komen daarbij allerlei hindernissen tegen, kruipen door de spannende doorkijk-brug, glijden van de dubbele glijbaan en roetsjen van de rollerband! Die is favoriet bij mijn zoon.

De horeca is goed geregeld! Bij de koffie bouwen we even een momentje rust in, en versieren de kinderen een plakje cake! Bij de lunch kiezen wij voor een Tosti Caprese, voor de kinderen zijn er pannenkoeken, een snackbox maar ook een dubbele boterham met jam of hagelslag.

Kinderfeestje
Heggies Speelschuur staat bekend om de “Knotsgekke kok”! Lekker met je vrienden en vriendinnen aan een lange tafel die bedekt is met patatjes en snacks en dan de kok die langs komt met “hoge mayonaise”.

Met mooi weer buiten
Ook buiten is er veel leuks te beleven. Als je aan komt lopen, word je begroet door de kippetjes en zie je de geitjes als staan! Ook staan er allemaal skelters klaar en is er een buitenspeeltuin!

Vanuit Apeldoorn rijd je binnen een half uurtje naar Heggies Speelschuur toe! De toegang voor volwassenen is gratis, kinderen betalen € 4,50. Ben je van plan om vaker naar Heggies te gaan? Voor € 30,- koop je een jaarkaart!

Laat een antwoord achter