Introductie

De karakteristieke pilssmaak. De unieke beugelfles. De typische reclames. Grolsch heeft al ruim vier eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier. Wil je alles van Grolsch ontdekken? Je bent van harte welkom bij de Grolsche Bierbrouwerij.

Tijdens de Brouwerij Tour komt alles wat je over Grolsch wilt weten aan bod: de rijke geschiedenis, het brouwproces en het bottelen. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om verschillende Grolsch bieren te proeven in een van onze Grolsch cafés. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Kortom, wil je een interessant en gezellig uitstapje? Boek dan de Grolsch Brouwerij Tour!

TIP: Kom je met 20 personen of meer? Dan hebben we extra mogelijkheden, zoals een lunch, diner of taptraining, uiteraard in combinatie met de Brouwerij Tour.

 

Openingstijden en prijzen

De brouwerij kan van woensdag tot en met vrijdag bezocht worden, behalve op feestdagen. Op maandag en dinsdag is de Brouwerij Tour telefonisch op aanvraag te reserveren met een minimale groepsgrootte van 10 personen.

Tour tijden:

·         ‘s ochtends van 09.30 tot 12.00 uur

·         ‘s middags van 13.30 tot 16.00 uur

·         ‘s avonds van 17.00 tot 19.30 uur (m.u.v. vrijdagavond)

De toegangsprijs is €15,00 per persoon. Voor jongeren van 12 tot 17 jaar geldt een korting van €2,50 p.p. Een Brouwerij Tour voor woensdag, donderdag of vrijdag is te reserveren op www.grolsch.nl. Meer informatie over de Brouwerij Tour kunt u vinden op www.grolsch.nl/brouwerijtour.

Voor speciale aanvragen of verzoeken kan ook contact worden opgenomen met het Ontvangstcentrum van Grolsch via 053-4833290.

Locatie

De brouwerij van Grolsch waar de Grolsch Brouwerij Tour wordt gehouden staat aan de Brouwerslaan in Enschede. Natuurlijk is er na afloop van de tour voldoende gelegenheid op de brouwerij van Grolsch zelf om het edele gerstenat te proeven. Maar voor wie daarna ook graag nog een biertje wil drinken biedt de sfeervolle Oude Markt in Enschede een prima decor. Hier heersen de typische Twentse gezelligheid en nuchterheid en maak je tegelijk kennis met de verrassende Bourgondische inslag van de Twentenaren. De Oude Markt wordt niet voor niets ook wel de huiskamer van Enschede genoemd en na de Brink in Deventer is de Oude Markt het mooiste horecaplein van Overijssel.

Stats & tags


Enschede, Overijssel, Nederland
Ambachtsmusea, bier, Brouwerij, Enschede, Grolsch, Musea, Rondleiding, Tour

Overige informatie

Openingstijden

De brouwerij kan van woensdag tot en met vrijdag bezocht worden, behalve op feestdagen. Op maandag en dinsdag is de Brouwerij Tour telefonisch op aanvraag te reserveren met een minimale groepsgrootte van 10 personen.

Tour tijden:

·         's ochtends van 09.30 tot 12.00 uur

·         's middags van 13.30 tot 16.00 uur

·         's avonds van 17.00 tot 19.30 uur (m.u.v. vrijdagavond)

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling