Introductie

Indoor Kart & Partycentre Dordrecht heeft van alles te bieden! Jong en oud kunnen hier hard of wat zachter rondjes racen, maar dat is niet het enige. Speel een spannend partijtje lasergame in de mysterieuze arena, kijk wie het hardst kan racen met modelautootjes op een slotracebaan of geniet van een lekker hapje in het gezellige restaurant. Amusement voor alle leeftijden en alles onder één dak bij Indoor Kart & Partycentre Dordrecht.

Ga naar de website van Indoor Kart & Partycentre Dordrecht

Historie en populariteit

Indoor Kart & Partycentre Dordrecht werd op 5 mei 1995 officieel geopend. Het was de derde indoor kartbaan in Nederland. De eerste rondjes werden gereden door niemand minder dan Jos Verstappen, die zijn carrière als coureur ooit in een kart was begonnen. Jos kon na afloop uit ervaring spreken en meldde dat de baan een goede grip had, veilig was en dat de karts van uitstekende kwaliteit waren. Als herinnering aan de openingsceremonie met Jos Verstappen, hangt in de vitrine nog steeds het door hem gesigneerde kartstuur.

Locatie

Nog iedere dag blijft het kartcentrum innoveren en investeren in kwaliteit en wordt de veiligheid streng bewaakt. Omdat deze kartbaan zich een van de veiligste kartbanen van Europa mag noemen, is Indoor Kart & Partycentre Dordrecht een immens populaire kartbaan met jaarlijks veel bezoekers.

Programma / activiteiten

Het Indoor Kart & Partycentre Dordrecht bevindt zich in het Zuid-Hollandse Dordrecht. Het circuit is uitstekend bereikbaar via boot, trein en bus. Voor wie met eigen vervoer komt, het centrum beschikt over een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden.

Wat Indoor Kart & Partycentre Dordrecht allemaal te bieden heeft, is bijna te veel om op te noemen. Naast karten voor jong en oud op de 440 meter lange baan, die beslist een uitdaging is voor de coureur, biedt het centrum nog tal van activiteiten om te doen. Voor kinderen vanaf 9 jaar met een minimale lengte van 1.40m zijn er speciale juniorkarts, zodat ook zij een veilig rondje kunnen racen.

Bezoekers die er niet van houden om zelf hard te rijden, kunnen toch het competitiegevoel en de snelheid ervaren met de snelle modelautootjes op de slotracebaan. Om in de Formule 1 sfeer te blijven is het in Dordrecht ook mogelijk mee te doen aan een pitstop. En niet te vergeten: Er kan een spannend spelletje lasergame gespeeld worden. Daarnaast is het ook mogelijk een arrangement te combineren met een leuke workshop.

Natuurlijk is er eveneens aan de innerlijke mens gedacht. Bij de kartbaan is een gezellige bar aanwezig en voor een lekker hapje kan men in het sfeervolle restaurant terecht, met uitzicht op het circuit. Geniet van de fly-overs, de superchicane en vooral de gezelligheid bij Indoor Kart & Partycentre Dordrecht.

Stats & tags


Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling