Introductie

Bij Indoor Paintball Rotterdam stappen bezoekers binnen in de avontuurlijke en spannende wereld van het paintballen. Hier genieten zij van op en top spanning en sensatie. Op de twee uitdagende en zeer realistische speelvelden beleven zij met clubgenoten, vrienden en/of collega’s een unieke ervaring. Alles is lekker overdekt, dus men is niet afhankelijk van het weer. Er kan gekozen worden uit verschillende arrangementen die voor ieders budget zijn samengesteld. Zo kunnen groepen gaan paintballen in combinatie met kanoën of steppen en kan men de activiteit ook nog afsluiten met een geheel verzorgd diner. Ook voor kinderen vanaf 8 jaar zijn er verschillende paintball arrangementen ontwikkeld door Indoor Paintball Rotterdam.

Ga naar de website van Indoor Paintball Rotterdam

Historie en populariteit

In de voorbije jaren is Indoor Paintball Rotterdam uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en omgeving, maar ook van ver buiten de regio weten bezoekers dit centrum met alleen uitstekende faciliteiten goed te vinden. Jaarlijks mag het centrum allerlei soorten groepsamenstellingen welkom heten. Van mensen die een reünie hier willen houden of hun verjaardag hier willen vieren tot aan vrijgezellenfeesten, teambuilding uitstapjes en groepen vrienden en collega’s.

Locatie

Indoor Paintball Rotterdam is gelegen in een oude manege, op de grens van Crooswijk Hillegersberg te Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland. Het centrum is uitstekend met eigen vervoer te bereiken en beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheden. Wie met het openbaar vervoer reist, kan de trein tot het NS Station Rotterdam Noord nemen. Daarvandaan is het een kleine 10 minuten lopen.

Programma / activiteiten

Bij Indoor Paintball Rotterdam kunnen bezoekers paintballen en diverse spannende spellen spelen. Zo kan er gekozen worden voor het Jagen, Capture the flag en Last man standing. Er zijn tevens verschillende arrangementen samengesteld zoals het bedrijfsarrangement en het top voordeel vrijgezellen arrangement. Na het paintballen kan men aansluitend genieten van onder meer spareribs of een lekkere lunch. Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn er speciale arrangementen samengesteld en wordt er gebruik gemaakt van kunststof, lichtere wapens met verfkogels.

Behalve paintballen kunnen gasten tevens aan andere sportieve activiteiten deelnemen zoals een leuke puzzeltocht met de step, karaoke, kajakken of kanoën. Paintballen in combinatie met één van deze activiteiten behoort eveneens tot de mogelijkheden. Tot slot beschikt Indoor Paintball Rotterdam nog over een sfeervolle brasserie, waar bezoekers hun dag feestelijk kunnen afsluiten.

Stats & tags


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling