Introductie

Bij Indoor Ski & Snowboard Rotterdam kunnen bezoekers op een lopende band van 5 bij 7 meter oefenen op hun skikunsten. Er wordt een echte ski ervaring nagebootst. De band, die bekleed is met kunstgras, glijdt onder de ski’s door naar boven. Hierdoor krijgen bezoekers het gevoel alsof zij bezig zijn met een eindeloze ski of snowboard afdaling. De indoorbaan is uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden als vergevorderden, omdat de snelheid en de hellingshoek aan het niveau van de cursist aangepast kan worden.

Ga naar de website van Indoor Ski & Snowboard Rotterdam

Historie en populariteit

Het Indoor Ski & Snowboard Rotterdam is als tweede indoorbaan van Nederland in 1986 opgericht. Deze baan behoort vandaag de dag tot de langst bestaande indoorbaan. De instructeurs die de ski- en snowboardlessen geven, hebben een schat aan ervaring opgedaan door de jaren heen, waardoor zij lessen kunnen aanbieden op elk niveau. Indoor Ski & Snowboard Rotterdam heeft bovendien een keurmerk voor onder meer veilig skiën, de nieuwste materialen en optimale lesmethodes. Zij voldoen aan alle gestelde kwaliteiten en hebben dit keurmerk ontvangen van de Bond van Indoor Skischolen (BIS).

Locatie

Indoor Ski & Snowboard Rotterdam is bijzonder populair bij wintersport liefhebbers. Zij volgen hier van te voren alvast wat lessen of gaan hier voor het ultieme ski gevoel naar toe.

Programma / activiteiten

Het Indoor Ski & Snowboard Rotterdam is centraal gelegen in de stad Rotterdam, provincie Zuid Holland. Het sportcentrum is zowel te bereiken met de auto als met de bus, trein of metro.

Bezoekers kunnen bij Indoor Ski & Snowboard Rotterdam voor diverse lessen en onderdelen terecht. Zo kan men sportief leren skiën onder topbegeleiding. Deze lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners en gevorderden, omdat de helling en snelheid instelbaar zijn op het niveau van de cursist. Men kan relaxed leren snowboarden tijdens lessen, waarbij de cursist direct aanwijzingen krijgt.

Wie iets heeft te vieren kan eveneens terecht bij Indoor Ski & Snowboard Rotterdam. Groepen van 4 tot 60 personen kunnen hier gezellig een paar uurtjes sporten, waarbij een uitgebreide catering ook tot de mogelijkheden behoort. In overleg kunnen er arrangementen op maat worden gemaakt, zoals een freestyle snowboardavond of een moonlight ski avond. Daarnaast kunnen scholen hier terecht voor cursussen voor de leerlingen en kunnen kinderfeestjes hier worden gehouden.

Tot slot organiseert Indoor Ski & Snowboard Rotterdam jaarlijks groepsreizen naar de bekende ski gebieden, kunnen mensen hun wintersportmateriaal voor een onderhoudsbeurt bij hen brengen en verhuren zij schoenen, sneeuwkettingen, dakkoffers, ski’s en snowboards. Kortom, een allround ski en snowboard centrum.

Stats & tags


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling