CULTUREEL FOOD FESTIVAL LEPELTJE LEPELTJE  VIERT VIJFDE SEIZOEN

Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje trekt voor het vijfde jaar op rij naar de mooiste parken van Nederland. De spits wordt afgebeten in Dordrecht tijdens het Hemelvaartsweekend. Hierna worden achtereenvolgend Amersfoort, Apeldoorn, Utrecht, Zwolle en Eindhoven aangedaan. In deze zes steden wordt genoten van een ruim aanbod aan mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Daarnaast struint men over de mooie-spullen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje is het beste recept voor een heerlijk weekend in het park.

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert weer een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. De lokale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

MUZIEK
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een markt met mooie spullen. Op deze markt worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er genoeg te doen tijdens Lepeltje Lepeltje. Er is een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten om de kids zoet te houden.

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Wil jij de smaaksensatie van jouw gerechten laten ervaren? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek die je met iedereen wil delen?  
Meld je aan via: www.lepeltje-lepeltje.com

AGENDA
Lepeltje Lepeltje Dordrecht: Hemelvaartsweekend
10 t/m 13 mei – Weizigtpark

Lepeltje Lepeltje Amersfoort: Pinksterweekend
18 t/m 21 mei – Burgemeester Brouwerplantsoen

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn
8 t/m 10 juni – Beekpark

Lepeltje Lepeltje Utrecht
29 juni t/m 1 juli – Park Lepelenburg

Lepeltje Lepeltje Zwolle
5 t/m 8 juli – Ter Pelkwijkpark

Lepeltje Lepeltje Eindhoven
31 augustus t/m 2 september  – Anne Frankplantsoen

Laat een antwoord achter