Introductie

Wie op de website van Lot66 in Breda kijkt zal het duizelen voor de ogen. Want wat een keus aan activiteiten biedt dit ongelofelijk uitgebreide partycentrum. Karten, lasergamen, sumoworstelen, gamen met je vrienden vanuit luxe en comfortabele bioscoopstoelen terwijl de game geprojecteerd wordt op een megascherm, je favoriete film met vrienden bekijken op datzelfde scherm, een multimediale quiz, segway rijden, tuffend met de solex door de omgeving of met de motorboot door de prachtige grachten van Breda varen. Het kan allemaal bij Lot66. En alsof dat nog niet genoeg is, er kan nog veel meer. Maar voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden kun je het beste gewoon even de duizelingwekkende website van Lot66 bekijken.

Ga naar de website van Lot66 Breda

Historie en populariteit

Het is natuurlijk niet zo verwonderlijk dat een partycentrum met zo’n enorm gevarieerd aanbod veel populariteit geniet onder de lokale bevolking. Maar ook uit de wijde omgeving van Breda en zelfs uit heel Nederland komen mensen die houden van een gezellige dag vol van activiteit en spanning met de hele familie, met vrienden of met collega’s.

Locatie

Hoewel het duidelijk moge zijn dat je met gemak een hele dag kunt vermaken in Lot66 in Breda is het goed te weten dat er ook buiten de muren van het partycentrum voldoende te beleven valt. Breda staat immers niet voor niets bekend als een van de leukste steden van Noord-Brabant. De parel van het zuiden is slechts één van de vele bijnamen van Breda. Een passende bijnaam overigens, want de bosrijke omgeving in combinatie met het prachtige en vooral levendige historische stadscentrum maken van de Brabantse stad een prettige toeristische bestemming.

Programma / activiteiten

Lot66 Breda beschikt over uitstekende cateringfaciliteiten. Een actieve dag kan daarom prima worden afgesloten, of voorafgegaan natuurlijk, met een uitgebreid buffet, een heerlijk barbecue of een gezellige steengrillsessie. Daarnaast worden er ook workshops georganiseerd. Altijd al willen jongleren of salsa dansen? Bij Lot66 in Breda leer je het.

Stats & tags


Breda, Noord-Brabant, Nederland
Lasergame, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling