Introductie

De MeezingBioscoop is de perfecte gelegenheid om je eigen stemgeluid ten gehore te brengen en mee te zingen met de populaire hits uit onder meer Grease, The Sound of Music en Ja Zuster, Nee Zuster. Er zijn diverse speeldata op verschillende locaties in Nederland, waarbij het zingfestijn volle zalen trekt. Het leuke van de MeezingBioscoop is, dat bezoeker op een actieve en enthousiaste wijze betrokken worden bij de voorstelling. Er kan gezongen worden, maar ook gelachen en gehuild. Het is wel de bedoeling dat bezoekers van de voorstelling aan de hand van het thema verkleed naar het theater komen.

Ga naar de website van MeezingBioscoop

Historie en populariteit

De MeezingBioscoop is al meer dan tien jaar een succes in Nederland en trekt een diversiteit aan bezoekers, die eens een andere avond uit willen beleven. Bezoekers krijgen voorafgaand aan de voorstelling een uitleg over hoe alles werkt en wat er verwacht mag worden. Tijdens de voorstelling zal in elk geval de originele film worden vertoond, maar stilzitten en zwijgend kijken is er hier niet bij. De MeezingBioscoop heeft al duizenden mensen een gezellige avond uit bezorgd.

Locatie

De MeezingBisocoop is niet op één specifieke locatie te bewonderen, want er worden door heel Nederland voorstellingen gegeven. Het actuele programma van de MeezingBioscoop is te zien op de website. Door inschrijving op de nieuwsbrief van de MeezingBioscoop is het overigens ook mogelijk om van toekomstige voorstellingen op de hoogte te worden gehouden. De voorstellingen worden gegeven in diverse Pathé theaters in meerdere steden. Via Pathé wordt de kaartverkoop geregeld.

Programma / activiteiten

Het programma van de MeezingBioscoop bestaat uit een voorstelling van Grease, The Sound of Music en Ja Zuster, Nee Zuster. Bezoekers kunnen zelf een keuze maken voor het bezoeken van een van de themavoorstellingen en zich daarbij laten leiden door het thema dat hen het meest aanspreekt. Bezoekers komen massaal verkleed naar de voorstelling en daar wordt na de pauze aandacht aan geschonken in de vorm van een kostuumparade van bezoekers.

Meezingen, meedansen, meejoelen en vooral meedoen. Kortom, de MeezingBioscoop is een origineel uitje voor jong en oud!

Stats & tags


Landelijk, Nederland
Bioscopen, Entertainment

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling