Introductie

Een golfbal, een club en een baan waarvan het bedenken van de hindernissen de ontwerper wel heel veel plezier moet hebben gegeven. Dat zijn de ingrediënten van midgetgolf. De dwergvariant van het grote golfen, maar daarom zeker niet minder leuk. En als de midgetgolfbaan dan ook nog eens verscholen ligt in een prachtig aangelegd park, midden in de bossen van Appelscha, nabij de zandvlakte, dan is dat de kers op de taart. Midgetgolfpark Friesland in het Friese Appelscha voldoet aan al deze criteria. En mede daarom is Midgetgolfpark Frielansd een bezoekje meer dan waard wanneer je op zoek bent naar een ontspannende activiteit in een rustieke omgeving.

Ga naar de website van Midgetgolfpark Friesland

Historie en populariteit

Sinds de opening hebben veel mensen de midgetgolfbaan van Midgetgolfpark Friesland weten te vinden. Voor personeelsuitjes, kinderfeestjes, familie-uitjes of gewoon met het gezin. Midgetgolfen is immers voor iedereen een leuke en ontspannen activiteit.

Locatie

Bijzonder van Midgetgolfpark Friesland is dat het de enige midgetgolfbaan van Zweeds vilt heeft. Het spelen op de 18 holes van deze baan is een geheel nieuwe ervaring. Zeker voor de meer ervaren midgetgolfers onder ons een must dus. Maar Midgetgolfpark Friesland heeft niet alleen deze speciale baan, het park heeft eveneens de beschikking over een traditionele 18 holes baan. Voor elk wat wils dus. Overigens is het niet alleen midgetgolf wat de klok slaat in Appelscha. Het dorp ligt aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. In dit Nationale Park dat 61 vierkante kilometer groot is en dat bestaat uit bos, heide en stuifzanden is het heerlijk wandelen. Kortom, in Appelscha is genoeg te doen voor een lekker actief dagje uit.

Programma / activiteiten

En bij Midgetgolfpark Friesland is dat actieve dagje uit prima uit te breiden met een heerlijk arrangement. Wat te denken van lekker barbecueën, gezellige tafelgrillen of heerlijk genieten van een koud en warm buffet. Zo wordt er na een actieve dag ook gedacht aan de inwendige mens.

Stats & tags


Appelscha, Friesland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling