Introductie

Zwembad de Ganzewiel, gelegen in het gemoedelijke Raamsdonksveer, is een overzichtelijk en ruim opgezet openluchtzwembad. Bezoekers vinden hier alle faciliteiten die vandaag de dag aan een zwembad worden gesteld. Vooral in de zomermaanden kunnen alle leeftijdsgroepen hier heerlijk vertoeven.

Ga naar de website van Zwembad de Ganzewiel

Historie en populariteit

De zwembadaccommodatie is uitgerust met een diep en breed 25-meter bassin, een groot en ondiep bad voor jong en oud, een duikkuil met een springplank van 1 meter hoog en eentje van 3 meter hoog. Daarnaast is er een kindvriendelijk peuterbassin inclusief diverse speelobjecten, twee ruime ligweiden met speeltoestellen, een grote horecavoorziening, verschillende kleedruimtes en warmwaterdouches alsook mindervalide faciliteiten. Kortom, Zwembad de Ganzewiel biedt urenlang zwemplezier aan iedereen.

Locatie

Zwembad de Ganzewiel is een zeer geliefd zwembad bij de inwoners van Raamsdonksveer. Ook mensen uit buurtgemeenten komen graag, vooral in de zomermaanden, naar dit openluchtbad. En toeristen of dagjesmensen die in de omgeving van het bad verblijven, zoeken eveneens verkoeling in het water van dit zwembad. Met andere woorden, al vanaf de opening mag Zwembad de Ganzewiel jaarlijks gasten van alle leeftijden en uit binnen- en buitenland verwelkomen.

Programma / activiteiten

Zwembad de Ganzewiel is gelegen in het plaatsje Raamsdonksveer dat behoort bij de gemeente Geertruidenberg in de provincie Noord-Brabant. Het openluchtbad is uitstekend met de eigen auto te bereiken. Er rijden eveneens verschillende buslijnen vanuit Breda, Oosterhout en Waalwijk door het dorp, voor wie liever met het openbaar vervoer komt.

Zwembad de Ganzewiel is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het openluchtzwembad is uitgerust met alle gewenste faciliteiten, is ruim opgezet en zeer overzichtelijk. Behalve een duikkuil met een lage en een hoge springplank is er tevens een diep en een ondiep bad. Ook aan de kleintjes is gedacht met het kindvriendelijke peuterbassin. Op de ligweiden bevinden zich verschillende veilige speeltoestellen en de horeca zorgt voor de inwendige mens.

Het zwembad geeft daarnaast verschillende lessen zoals zwemlessen A, B en C, zwemvaardigheid 1, 2 en 3, zwemfunlessen, snorkelen, privé zwemlessen, duiken en conditietraining. Wie altijd al eens met zijn of haar hond wil zwemmen, kan aan het einde van het seizoen bij Zwembad de Ganzewiel tijdens Dog’s Plons heerlijk zwemmen met de hond of deelnemen tijdens de plons-in aan hondenzwemlessen.

Stats & tags


Raamsdonksveer, Noord-Brabant, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling