date-uitjesEen eerste afspraakje is altijd spannend. Je maakt je op de dag zelf al druk om wat je aan gaat doen, of je wel in de smaak zult vallen bij de ander, of het wel gezellig zal zijn, of het gesprek stil zal vallen, enzovoort, maar het kan ook al heel lastig zijn om te bedenken wat jullie kunnen gaan doen tijdens die eerste date! Uit eten of naar de film is leuk maar wel heel standaard, en je wilt natuurlijk wel een goede indruk maken. AlleUitjes.nl maakt de keus wat makkelijker en heeft een overzicht gemaakt met leuke en originele dates en deze verdeeld in verschillende thema?s: sportief, cultureel, creatief en relax.

Sportief
Sportieve uitjes zorgen er vaak voor dat de eventuele aanwezige spanning snel verdwijnt, omdat je samen met je date iets actiefs doet. Iets nieuws leren is leuker dan iets gaan doen wat je al heel goed kunt, zodat je samen een beetje kunt klungelen en elkaar kunt helpen. Een tip: plan alvast wat je erna wilt gaan doen, zoals een drankje, lunch of diner.

Cultureel
Als je niet sportief bent ingesteld, of je gaat liever samen iets cultureels doen dan je in het zweet te werken, kies dan iets uit de volgende lijst:

Creatief
Samen knutselen of kliederen zorgt vaak al snel voor een gezellige sfeer.

  • Volg een les bij een kookstudio of ga naar een workshop bonbons maken.
  • Ga samen op de Vrijmarkt staan met Koninginnedag en kijk wie het meest verkoopt.

Relax
Sommige mensen zullen de volgende uitjes misschien eng vinden voor een eerste date, maar hierdoor kun je de ander wel heel goed leren kennen. En je hoeft niet bang te zijn voor stiltes, er is genoeg om je heen te zien.

  • Ga naar een dierentuin.
  • Zoek een mooi stadspark of natuurgebied op en trakteer je date op een picknick inclusief een flesje wijn.
  • Een strandwandeling kan heerlijk zijn, maar wel als het een beetje mooi weer is. Dus hou Buienradar.nl in de gaten en vergeet je paraplu niet.
  • Ga samen naar een wijn– of bierproeverij. Hier moet je uiteraard wel van tevoren weten of je date wel van bier of wijn houdt.

Veel plezier! 

Laat een antwoord achter