Introductie

Artichaud is een eigentijdse lifestyle winkel inclusief hippe kookstudio. Wie de kok in zichzelf wil ontdekken, op zoek is naar bijzondere en verrassende gerechten, zijn of haar kookkunsten wat wil bijspijkeren of zoekende is naar een leuk en lekker uitje, is bij Artichaud aan het juiste adres. In de kookstudio kunnen gasten terecht voor onder meer eenmalige workshops, kooklessen, familie-uitstapjes en vrijgezellenfeestjes. De beleving van geuren, kleuren en smaak wordt tijdens het koken op een bijzondere manier overgebracht. Daarnaast kunnen gasten in de serviezenwinkel alles op het gebied van koken vinden. Van bestek en kookboeken tot aan trendy accessoires, Artichaud biedt het allemaal.

Ga naar de website van Artichaud

Historie en populariteit

Kookstudio Artichaud is gestart in 2003 door Tako Hoefsloot, eigenaar en chef-kok. Hij werkte tot die tijd in Etten-Leur, in een gerenommeerd restaurant als chef-kok. Dankzij de vrijheid voor het koken die hij hier kreeg, ontwikkelde hij een geheel eigen kookstijl. En met succes want vanaf 2000 werd deze kookstijl jaarlijks met een Michelin Ster bekroond. Vanaf 2003 draagt hij zijn creaties, kunde en kennis over aan zijn gasten in kookstudio Artichaud, dat ‘warme kunst’ betekent. Jaarlijks maken vele bezoekers hier graag gebruik van.

Locatie

Artichaud is gelegen in het hartje van de stad Breda, in de provincie Noord-Brabant. Vanwege de centrale ligging, midden in het centrum, is de locatie prima te bereiken zowel met de eigen auto als met het openbaar vervoer.

Programma / activiteiten

Artichaud bestaat overdag uit een lifestyle winkel met trendy accessoires, kookboeken, bestek en serviezen. In de middag- en avonduren is het een kookstudio waar gasten deel kunnen nemen aan kooklessen of met een groepje een eenmalige kookworkshop kunnen volgen. Er wordt kennis gemaakt met de verschillende kooktechnieken en er wordt geleerd op geur, kleur en smaak te koken. Ook wordt er aandacht besteed aan de presentatie en het voorkomen van keukenstress.

Artichaud is een uitermate geschikt adres voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, een familiefeest of een uitje met collega’s en/of zakenrelaties. Er zijn verschillende themamenu’s waar uit gekozen kan worden en uiteraard blijft de groep na het koken aansluitend dineren bij Artichaud.

Stats & tags


Breda, Noord-Brabant, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling