Introductie

Het Kinderspeelparadijs Coevorden is een geweldig Cowboy & Indianen speelreservaat, waar kinderen fantastische avonturen kunnen beleven in het Wilde Westen. Het speelparadijs is in het bijzonder geschikt voor kinderen in de leeftijdsgroep vanaf één jaar tot en met twaalf jaar. Ook oudere kinderen en de begeleiders kunnen zich hier overigens prima vermaken met talloze spellen, zoals midgetgolf, poolbiljart, airhockey en tafeltennis. Er is zowel binnen als buiten de gelegenheid om lekker te ravotten. Koffie en thee staan klaar voor de ouders, die hun kinderen laten spelen in het Kinderspeelparadijs Coevorden. Verder is er een leuke kinderboerderij aanwezig met onder meer varkens, konijnen, kalkoenen en cavia´s.

Ga naar de website van Cowboy & Indianen Speelreservaat Coevorden

Historie en populariteit

Het Kinderspeelparadijs Coevorden is al weer een aantal jaren een begrip in Coevorden en omstreken. Er komen dan ook niet alleen kinderen uit de plaats zelf, die een heerlijke tijd willen beleven, maar zelfs schoolreisjes naar het Cowboy & Indianen speelreservaat zijn erg populair. Sinds het jaar 2007 heeft het bedrijf Houtplezier Speeltoestellen een diversiteit aan speeltoestellen geplaatst bij het speelparadijs, waar dagelijks volop gebruik van wordt gemaakt.

Locatie

Het Kinderspeelparadijs Coevorden is gelegen in de provincie Drenthe in de plaats Coevorden en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Het Cowboy & Indianen speelreservaat is namelijk gelegen op slechts achthonderd meter van het NS Station.

Programma / activiteiten

De buitenspeeltuin bevindt zich op een oppervlakte van duizend vierkante meter met verschillende speeltoestellen en een super leuke Westerngolf. De binnenpret speelt zich af op een oppervlakte van maar liefst vijfentwintighonderd vierkante meter, waar kinderen kunnen spelen, glijden, klimmen, fietsen, kruipen, bowlen en voetballen. In totaal is er ruimte voor zeshonderd personen en daarmee is het met recht een groot speelparadijs te noemen.

In het Kinderspeelparadijs Coevorden is er uiteraard ruimte voor elk verjaardagsfeestje, waarbij de jarige en de genodigden worden ontvangen door een echte cowboy of cowgirl. Ook voor schoolreisjes is het reservaat een prima keuze. Daarnaast is het speelparadijs overigens ook een leuke locatie om familiefeesten of bedrijfsfeesten te laten plaatsvinden. Er zijn activiteiten voor iedere leeftijd. Verder wordt er in Kinderspeelparadijs Coevorden ook regelmatig een kinderdisco georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van tien tot en met veertien jaar.

Stats & tags


Coevorden, Drenthe, Nederland
Buitenspeeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling