Introductie

De Muze Noordwijk is een theater met een uitgebreid en professioneel theaterprogramma. Het hele jaar door heeft het theater diverse voorstellingen, bestaande uit onder meer musicals, toneel, dans, film, cabaret, muziek en opera. Voor kinderen worden aparte kindervoorstellingen gehouden en bovendien kunnen zij op speciale zitjes plaats nemen, zodat zij hoger zitten en alles goed kunnen overzien. Het theater de Muze Noordwijk beschikt over speciale zitplaatsen voor rolstoelgebruikers en een bewaakte garderobe.

Ga naar de website van De Muze

Historie en populariteit

De Muze Noordwijk is al jaren een begrip, zeker in Noordwijk en omgeving. Vanwege de diversiteit aan voorstellingen, is het theater populair bij vele leeftijden. Maar, ook groepen weten deze locatie te vinden voor het organiseren van een congres of personeelsfeest en niet te vergeten de vele toeristen die jaarlijks een bezoekje brengen aan de badplaats Noordwijk.

Locatie

Theater de Muze is gelegen in het dorp Noordwijk, provincie Zuid Holland en vanuit alle delen van het land goed bereikbaar met zowel de eigen auto, als met het openbaar vervoer. De steden Leiden en Katwijk liggen in de nabijheid, waarvandaan geregeld bussen rijden richting Noordwijk.

Programma / activiteiten

Er is een ruim aanbod met theatervoorstellingen te zien in theater de Muze Noordwijk. Zo is er een diversiteit aan dans, cabaret, muziek, toneel en opera te bewonderen en biedt het theater speciale familievoorstellingen, waarbij kinderen de gasten zijn. Ook voor kinderpartijtjes is het theater een leuke locatie. Kinderen krijgen dan een rondleiding en mogen een kijkje nemen achter de coulissen en in de kleedkamers.

De Muze Noordwijk is tevens een uitermate geschikte locatie voor onder meer bedrijfspresentaties, trainingsdagen, personeelsfeesten, recepties en feesten als bruiloften en nieuwjaarsparty’s. Daarnaast kunnen bezoekers die een avondje uit gaan culinair starten met een speciaal theatermenu in één van de theaterrestaurants en de avond afsluiten met een theatervoorstelling, zoals een cabaret, musical of toneeluitvoering in de Muze Noordwijk!

Stats & tags


Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland
Entertainment, Theater

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling