ZID Theater presenteert het programma HERE WE ARE. Dit is een programma van ZID met theater, muziek en bijzondere gasten. In deze productie onderzoeken we de krachten die spelen tussen het individu en de groep. De voorstelling is een ZID-vertaling van het programma ‘Wish you were here’ van Toneelgroep Amsterdam.

Als individu kiezen we allemaal onze eigen weg. Maar hoe individualistisch we ook zijn, van nature of maatschappelijk bepaald, we hebben allemaal onze omgeving nodig om ons leven mee vorm te geven. We zijn afhankelijk van elkaar. De mensen die we om ons heen verzamelen zijn de basis van waaruit we onze dromen realiseren. Natuurlijk wordt iedereen beïnvloed door liefdes, vrienden en familie. Maar wat is de invloed van collega’s, buren, stadgenoten, landgenoten of de hele wereld?

Kunnen we ons ondanks alle verschillen toch echt verbonden voelen?

ZID neemt je mee in een proces waarin we ons niet meer afzetten tegen elkaar maar de verbinding zoeken die bijdraagt aan onze individuele en gezamenlijke kracht. Een bijzondere voorstelling van 20 spelers tussen 11 en 80 jaar, afkomstig uit alle werelddelen, bij elkaar gebracht door Sebo Bakker en Mahmoud Ibrahim van ZID Theater.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
cultuur stadsschouwburg dans theater verbinding

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 13:00u-14:30u
Zondag: Gesloten

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling