Introductie

Communicatietrainer Dafne Westherhof verzorgt samen met de Familie Bofkont workshops, vrijgezellenfeestjes, familiebijeenkomsten en bedrijfsuitjes op Het Beloofde Varkensland in Amstelveen.

Ga naar de website van Het Beloofde Varkensland

Historie en populariteit

Dafne Westerhof groeide op in Driehuis. In de zomer logeerde ze vaak op de boerderij van haar opa en oma. Ze werd verliefd op het boerenleven, maar toch begon ze een communicatiepraktijk in de Amsterdamse P.C.Hooftstraat. Omdat ze bleef verlangen naar het boerenleven, besloot Dafne in 1994 naar de boerenschool te gaan. Een jaar later kocht ze een boerderij in Amstelveen en richtte ze de Familie Bofkont op. Het eerste lid van de familie werd Aagje, een bio-industriebiggetje. Aagje groeide al snel uit tot een bekendheid en woont nog altijd op de boerderij. Een andere beroemdheid van Het Beloofde Varkensland is Arie Bombarie, een gans die Dafne in het begin geen minuut alleen kon laten. Dafne Westerhof krijgt voor haar levenswerk geen subsidie. Ze heeft haar communicatiepraktijk op een laag pitje gezet en geeft verschillende workshops op de boerderij.

Locatie

Het Beloofde Varkensland ligt in Amstelveen. Bezoekers kunnen hun auto in de berm parkeren. Vanwege de loslopende dieren zijn honden helaas niet welkom.

Programma / activiteiten

De eerste bewoner van Het Beloofde Varkensland, het biggetje Aagje, was in het begin erg schuw. Om haar tot rust te brengen, kreeg ze iedere dag een speciale massage. Gelukkig heeft dat geholpen. Ze werd er zelfs beroemd mee! Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe het is om een varken te masseren tijdens een workshop op de boerderij. Het Beloofde Varkensland is ook een uitstekende locatie voor een uitje met familie of collega’s. Communicatietrainer Dafne Westerhof kan bijvoorbeeld een brainstormsessie verzorgen op de boerderij, een workshop over een reorganisatie of fusie, of een ontspannen uitje in de modder. Op de website kunt u fotoreportages bekijken van eerdere workshops en vieringen.

Stats & tags


Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Dieren & Natuur, Dierentuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling