Introductie

Theater Het Kielzog beschikt over een multifunctionele theaterzaal, een gezellig theatercafé en moderne theatertechnische faciliteiten. Het is een theater dat voor iedereen iets te bieden heeft en het is een unieke combinatie van een Kunstcentrum en Theater met dans, muziek, cabaret, toneel en beeldende vorming. Het brede aanbod biedt vertier voor alle leeftijden. Zo zijn er speciale voorstellingen voor kinderen en is er een peuterfestival voor de kleintjes. Bezoekers kunnen hier samen zingen in een koor of orkest, een muziekinstrument bespelen of schilderen, tekenen, keramiek of beelden maken.

Ga naar de website van Het Kielzog

Historie en populariteit

Het Kielzog doet alweer een aantal jaartjes dienst als theater in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Door de unieke combinatie van kunst en theater wordt een breed publiek aangetrokken. Er is voor ieder wat wils en daarom is Het Kielzog populair bij zowel individuen, groepen en bedrijven die willen genieten van een gezellig avondje uit, als bij kinderen en volwassenen die graag met kunst bezig zijn.

Locatie

Het Kielzog is gelegen in de gemeente Hoogezand-Sappemeer, in de provincie Groningen. Het theater ligt tegenover winkelcentrum de Hooge Meeren en naast het gemeentehuis, en beschikt over gratis parkeerplaatsen. Het Kielzog is dan ook goed bereikbaar met eigen vervoer, maar ook met het openbaar vervoer. Tussen Veendam en station Groningen rijden bussen die langs Het Kielzog komen.

Programma / activiteiten

Bij Het Kielzog kunnen bezoekers terecht voor zanglessen en het bespelen van instrumenten. Er worden diverse cursussen gegeven op het gebied van dans, muziek, theater en beeldende kunst. Daarnaast worden er geregeld presentaties georganiseerd, zoals een popsessie, een tentoonstelling of een voorspeelavond.

Ook dient het professionele podium als plek voor amateurvoorstellingen en schooluitvoeringen en kan men hier terecht voor workshops, waaronder streetdance, djembé of een T’ai Chi workshop. Leuk voor bedrijven, instellingen, vrijgezellenuitjes en meer. Theater Het Kielzog beschikt eveneens over een sfeervol café waar bezoekers na afloop van een gezellig en ontspannen avondje uit nog heerlijk na kunnen borrelen.

Stats & tags


Hoogezand, Groningen, Nederland
Entertainment, Theater

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling