Introductie

Wie in Eindhoven en omstreken op zoek is naar het allerleukste en spannendste uitje, heeft dit bij Hezemans Indoor Karting gevonden. Dit kartcentrum behoort tot één van de mooiste indoor kartcircuits van Europa, van topcoureur Mike Hezemans. Wie dacht alles al uit het karten gehaald te hebben, beleeft hier de racesensatie van zijn of haar leven op een baan die langer is dan 600 meter, beschikt over een fly over, een kuipbocht, drie niveaus en een tweede verdieping. Van jong tot oud kan terecht bij Hezemans Indoor karting.

Ga naar de website van Hezemans Indoor Karting

Historie en populariteit

In het Brabantse Eindhoven is Hezemans Indoor Karting gevestigd, de kartbaan van topcoureur Mike Hezemans, zoon van de bekende autocoureur Toine Hezemans. Mike Hezemans heeft vele overwinningen op zijn naam staan. Daarbij heeft in diverse auto’s gereden, waaronder Corvette, Chrysler, Porsche en FIA GT. Met deze laatste, waar hij in 1997 naar toe is overgestapt, is hij uitgegroeid tot de meest succesvolle deelnemer van Nederland. En door zijn eigen passie voor het racen, wilde hij ook anderen mee laten genieten. Zo ontstond het idee van zijn eigen kartbaan. Vandaag de dag is Hezemans Indoor Karting uitgegroeid tot een bekendheid in Eindhoven en ver daarbuiten.

Locatie

Hezemans Indoor Karting is gelegen in de stad Eindhoven, in de provincie Noord Brabant en is het gehele jaar geopend. Vanwege de centrale ligging in een stad is het kartcentrum zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Programma / activiteiten

Bij Hezemans Indoor karting kunnen bezoekers naast het racen van ronden ook een keuze maken uit de diverse samengestelde arrangementen. Zo is er de Le Mans Race, waarin in teamverband een lange afstandsrace wordt gereden en de Combi Formule 1 race, waarin men zich dient te kwalificeren om de finale plek te bemachtigen in de grote Le Mans Race.

Daarnaast beschikt Hezemans Indoor Karting over een vergaderruimte en VIP ruimte, voor wie van wat meer luxe houdt. Vanuit een speciale VIP Skybox kunnen karters en niet-karters genieten van een uniek en prachtig uitzicht over het Daytona 500 circuit. Uiteraard behoren hapjes, drankjes en een diner eveneens tot de mogelijkheden. Ook kinderen kunnen bij Hezemans Indoor Karting racen tijdens kinderfeestjes met Mini Karts, maar zij kunnen ook junior kartlessen krijgen onder begeleiding van professionele instructeurs.

Stats & tags


Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling