Introductie

Bij Indoor Karting De Koog kunnen snelheidsduivels zich uitleven op ultramoderne elektrische karts. Geen lawaai, geen stinkende uitlaatgassen, geen hete uitlaten!

Ga naar de website van Indoor Karting De Koog

Historie en populariteit

Het kartcentrum in De Koog is ideaal om wedstrijden te racen; ook voor kinderen.

Locatie

Indoor Karting De Koog ligt op het eiland Texel. De veerboot naar het eiland vertrekt vanaf Den Helder. Vooraf reserveren is aan te raden, vooral in vakantieperiodes. Op zondag vaart de veerboot wel, maar minder frequent: een keer per uur. En als je dan toch naar het eiland komt, geniet dan ook van de prachtige natuur en mooie stranden op Texel!

Programma / activiteiten

Bij Indoor Karting De Koog kun je naast karten ook een potje poolen, flipperen of tafelvoetbal spelen. Ook zijn er twee indoor squashbanen en een gezellige bar. Altijd goed om even na te zitten als de adrenaline nog door lijf giert. De karts zijn de crème de la crème in de kartwereld: ze rijden op elektriciteit, waardoor ze geen lawaai produceren, geen uitlaatgassen uitstoten en je geen gloeiendhete uitlaat krijgt. Nog een voordeel: er is geen brandgevaar. Een overal is dan ook niet nodig. Het zwaartepunt is bijzonder laag. Hierdoor kunnen de racewagentjes onmogelijk omslaan. De topsnelheid is begrenst op 55 km/uur. Zonder deze begrenzing kan een snelheid worden behaald van ongeveer 110 km/uur! De 340 meter lange racebaan, biedt een verraderlijke hairpin, vier bochten en twee pittige chicanes. De kunststof ondergrond zorgt voor een uitstekende grip. Je hoeft daarom geen rondjes te rijden om de banden op te warmen. Kinderen kunnen hier ook hun hart ophalen. De snelheid kan lager worden begrenst, zodat zij ook veilig racen. Over het algemeen zijn er acht karts tegelijk op de baan, zodat je echte wedstrijden kunt rijden. Na de race ontvangt iedere deelnemer een overzicht met rondetijden.

Stats & tags


De Koog, Noord-Holland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling