Doe’s Gek

HET-ALLES-KAN EVENEMENT VAN KOMENDE HERFST!

Van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017 komt er een nieuw kinderevenement naar Zwolle: Doe’s Gek. De oud-organisatoren van LEGO WORLD komen nu terug met een groots opgezet kinderevenement van ruim 15.000 m² waar kinderen worden uitgedaagd om te kijken, voelen, luisteren en vooral om GEK te doen. Doe’s Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie!

GROTE HAL MET LEGO BOUWWERKEN

Samen met LEGO vereniging ‘De Bouwsteen’ is er maar liefst 5.000 m² met LEGO stenen, bouwwerken, bouwtafels en speeltafels. Doe mee aan wedstrijden of maak je eigen LEGO creatie.

VEEL VERSCHILLENDE THEMAWERELDEN

Naast het LEGO thema worden er nog  twaalf andere kinderwerelden gecreëerd. Zo is er bijvoorbeeld de Gamehal waar kinderen onbeperkt kunnen spelen met computerspelletjes. Zoals de Race Game, de populaire LEGO games en de Virtual Reality Game. De hindernisbanen en ruim 30 springkussens nodigen jong en oud uit om actief mee te doen. Vindt even de rust in de bioscoop waar verschillende speelfilms vertoond worden voor alle leeftijden. Dans en zing mee tijdens de liveshows met bekende artiesten. Geniet ook van De Dino Experience Liveshow en leer alles over de dinosaurus. Ze lopen zelfs in het wild rond tijdens Doe’s Gek en je kunt ze ontmoeten bij de Meet & Greet. Ook de kermisattracties, skelterbaan en pannavoetbalkooien zijn gratis. Op het evenement kun je ook de bekende Star Wars Troopers ontmoeten van het Galactisch Keizerrijk. Doe’s Gek wordt een heerlijk maf, gek en fun evenement voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar en voor de ouders.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling