Introductie

Bospark Dennenrhode, omgeven door een prachtig natuurgebied, biedt een zee van ruimte en een oase van rust. Het park beschikt over verschillende bungalows en chalets welke in wildverband zijn geplaatst. Deze zijn te huur, maar ook beschikbaar voor de verkoop. De fraaie vijverpartijen, de gezellige brasserie, een speeltuin voor de kids en een verwarmd buitenbad zorgen volop voor vertier en plezier. Het natuurschoon, met in de nabijheid de oude Hanzesteden zoals Hattem, Kampen, Elburg en Harderwijk, maken van Bospark Dennenrhode een sfeervol en gezellig park om te recreëren.

Ga naar de website van Bospark Dennenrhode

Historie en populariteit

Bospark Dennenrhode wordt geleid door de heer Huisman. Samen met een enthousiast team van medewerkers wordt er jaar in, jaar uit gezorgd voor een ontspannen en aangename sfeer. De vriendelijke uitstraling en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat het recreatiegebied Bospark Dennenrhode al jaren geliefd is bij bezoekers en gasten van alle leeftijden en uit binnen- en buitenland.

Locatie

Tussen de plaatsen ‘t Harde en Nunspeet, verscholen in de bossen van Doornspijk, gemeente Elburg, provincie Gelderland, bevindt zich Bospark Dennenrhode. Het park is prima met eigen vervoer te bereiken.

Programma / activiteiten

Bospark Dennenrhode is ruimtelijk, rustig en goed verzorgd opgezet. Het park beschikt over twee vijvers met fonteinen, een wasserette, een café/eethuis voor een hapje en een drankje, een verwarmd buitenzwembad en voor kinderen is er een speeltuin. In de nabijheid bevinden zich diverse gezellige stadjes zoals Elburg en Hattem. Op een paar minuten afstand is het Veluwemeer gelegen waar men heerlijk kan genieten van strand, water en allerlei watersport faciliteiten. Biddinghuizen met attractiepark Walibi World ligt eveneens in de buurt van het park, zodat bezoekers een dagje ontspanning kunnen afwisselen met een dagje spanning en avontuur.

Wie komt voor de rust en de mooie natuur, kan vanaf het bospark zo de prachtige bossen, heide en zandverstuivingen van het Geldersch Landschap inlopen. Fietsen, wandelen, winkelen, Bospark Dennenrhode biedt voor ieder wat wils.

Stats & tags


Doornspijk, Gelderland, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling