Introductie

Familiepretpark Megapret zorgt echt voor megapret. Daarmee is niets te veel gezegd. Dit pretpark in de Achterhoek is een belevenis voor jong en oud. Er is van alles te beleven, zowel binnen, buiten als in het water. Met heel veel speeltoestellen, een spookhuis, een verkeerspark, een kinderdisco, een golfbaan en het geweldige spraypark is Megapret een echte aanrader voor een prettig uitje met het hele gezin.

Ga naar de website van Megapret

Historie en populariteit

Megapret weet al weer geruime tijd veel kinderen en hun ouders te vermaken. De gastvrijheid van dit park zorgt voor een gezellige sfeer. Het familiepretpark is zo populair, dat reserveren aangeraden wordt, zeker bij slecht weer.

Locatie

Megapret bevindt zich in de prachtige omgeving van de Achterhoek, net buiten het dorp Lievelde, gelegen in de provincie Gelderland. Het park is per auto uitstekend bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is bovendien gratis. Lievelde is tevens gemakkelijk te bereiken per trein en bus. Station Lichtenvoorde-Groenlo ligt op een afstand van ongeveer 10 minuten lopen van Megapret.

Programma / activiteiten

Megapret heeft ontzettend veel te bieden voor kinderen, maar ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen. De thema’s buitenpret, binnenpret, waterpret en golfpret spreken haast voor zich. Zo kunnen kinderen in de buitenlucht heerlijk spelen in de speeltuin, het verkeerspark, op een trampoline of in de klauterjungle. Binnen bevinden zich onder andere springkussens, ballenbakken, glijbanen, een spookhuis en een blokkenbouwhoek. Daarnaast kunnen kinderen een hoop lol beleven aan het waterballet van het spraypark. Met fonteinen en waterkanonnen is dat gegarandeerd waterpret! Ouders kunnen ondertussen heerlijk genieten op het terras of in een ligstoel, met een hapje en een drankje.

Megapret is de ideale locatie voor een kinderfeestje. De verjaardag kan volledig verzorgd worden, want alles wordt uit handen genomen. De jarige krijgt zelfs een leuk cadeautje. Het hele gezin kan gebruik maken van een 18 holes golfbaan, voorzien van diverse oude boerenwerktuigen, die fungeren als hindernissen. Een bijzondere en avontuurlijke baan van wel 2000 vierkante meter. Wat voor weer het ook is, bij Megapret is het altijd dikke pret.

Stats & tags


Lievelde, Gelderland, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling