Introductie

Bij Midgetgolf Heemskerk speelt u een spelletje golf in een bosrijk park. Op het golfpark werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben hier een zinvolle dagbesteding.

Ga naar de website van Midgetgolfpark Heemskerk

Historie en populariteit

De Hartekamp Groep is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Midgetgolf Heemskerk is een van de projecten van de Groep. Clienten van Hartekamp werken op de midgetgolf. Op die manier hebben zij een zinvolle dagbesteding, dei nog leuk is ook. Tijdens uw bezoek wordt u door hen op weg geholpen. Ook zijn zij degenen die zorgen voor het groenonderhoud op het park en het banenonderhoud. In 2011 heeft Midgetgolf Heemskerk een schenking ontvangen van Univé Noord-Kennemerland. Hiervan is het hekwerk vernieuwd.

Locatie

Midgetgolf Heemskerk ligt op een kwartier rijden van het strand van Wijk aan Zee. Met de auto is de midgetgolfbaan prima te bereiken. Hetzelfde geldt voor het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 6 minuten loopafstand. Bezoekt u de midgetgolfbaan, dan is een combinatie met een strandbezoek een aanrader.

Programma / activiteiten

Er zijn 18 banen op Midgetgolf Heemskerk. De speeltijd is afhankelijk van het aantal spelers binnen een groep. Gemiddeld duurt een rondje midgetgolf een uur. Midgetgolf Heemskerk is een maatschappelijk betrokken organisatie. Het is de werkplek van mensen met een verstandelijke beperking. Het minigolfpark wordt draaiende gehouden door de cliënten, een begeleider en een aantal vrijwilligers. De golfbanen liggen in een prachtige groene omgeving. U waant zich midden in een bos. Ook aan de innerlijke mens is gedacht: in de boshut zijn ijsjes, dranken en snacks verkrijgbaar. Uitrusten na een rondje te hebben gespeeld, doet u op het zonnige terrasje. Het seizoen loopt van juni tot en met september. In juli en augustus is Midgetgolf Heemskerk dagelijks geopend. Tijdens de andere twee maanden alleen op woensdag en in het weekend. Groepen kunnen ook buiten deze maanden en op andere dagen terecht.

Stats & tags


Heemskerk, Noord-Holland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling