Introductie

Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers is een uniek sportcomplex met een zwemparadijs, twee sporthallen en een gezellig sportcafé. Hier vinden bezoekers zowel ongekende sport- als ontspanningsmogelijkheden. Het zwembad biedt aan jong en oud recreatief zwemplezier. Gasten kunnen afdalen van de snelle waterglijbaan, rustig wat baantjes zwemmen of heerlijk ontspannen in een kruidenbad of bubbelbad. De sfeerverlichting rond het recreatiebad zorgt bovendien voor een sprookjesachtig effect. Liefhebbers kunnen na het zwemmen terecht in het sportcafé voor een hapje en een drankje. Het zwembad beschikt over het ‘Keurmerk Veilig & Schoon’, wat betekent dat de veiligheid van bezoekers aan Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers continu wordt gegarandeerd.

Ga naar de website van Zwem- en Sportcentrum De Waterakkers

Historie en populariteit

Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers is in Heemskerk en omstreken al sinds de opening bijzonder populair. Vanwege de veelzijdigheid, de aanwezigheid van zwembad, sporthal en horeca, mag het centrum jaarlijks vele bezoekers welkom heten. Verenigingen, inwoners van Heemskerk en sportliefhebbers weten de weg naar het complex al jaren te vinden, maar ook steeds meer dagjesmensen zijn gecharmeerd van het mooie centrum de Waterakkers.

Locatie

Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers is gelegen in de regio Midden-Kennermerland, in de gemeente Heemskerk, provincie Noord-Holland. Heemskerk ligt tussen Alkmaar en Haarlemmermeer aan de A9 en is zodoende met eigen vervoer uitstekend bereikbaar.

Programma / activiteiten

Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers heeft een heerlijk overdekt zwemparadijs. Er is een recreatiebad, een turbodouche, reuzenglijbaan en wildwaterbaan. Het water kent een aangename temperatuur van gemiddeld 32 graden. Daarnaast kunnen bezoekers ontspannen in de hotwhirlpooltuin met vier kruidenbaden en kan er bij mooi weer gebruik gemaakt worden van een openlucht peuterbad. Hier bevindt zich eveneens een speel- en zonneweide en een zit- en ligterras. Het sfeervolle sportcafé biedt zwemmers een hapje en een drankje.

Het wedstrijdbad en het doelgroepen/instructiebad worden gebruikt voor diverse zwemactiviteiten zoals senioren zwemmen, zwangerschapszwemmen en aquasporten. De twee multifunctionele sporthallen bieden voor zaalsport liefhebbers een keur aan zaalsporten. Een combinatie van sporten, relaxen in de sauna of een frisse duik nemen in het zwembad behoort ook tot de mogelijkheden van Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers.

Stats & tags


Heemskerk, Noord-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling