Het Meisje met de Zwavelstokjes door Poppentheater Ronzebons

Op vrijdag 29 december en zaterdag 30 december speelt Poppentheater Ronzebons het sprookje van ” het meisje met de zwavelstokjes “.
Voor deze voorstelling heeft Jan Roosenboom zich laten inspireren door het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen. Het verhaal speelt zich af rond de kersttijd.
We maken kennis met een zwervend meisje dat zwavelstokjes moet verkopen. Niemand wil haar stokjes kopen. Steeds meer verlangt ze naar haar pas overleden oma. Hoe loopt dit ontroerende verhaal af? Het wordt een prachtig verhaal met wonderlijke mooie gebeurtenissen met muziek en licht. We verklappen alvast dat het meisje op het einde weer een beetje gelukkig is…

Pyjama-theater
vrijdag 29 december 1e voorstelling om: 17:00 uur
2e voorstelling om: 19:00 uur
zaterdag 30 december 1e voorstelling om: 17:00 uur
2e voorstelling om: 19:00 uur
De meeste voorstellingen van Poppentheater Ronzebons zijn op zondagochtend. Op het moment dat ‘Het meisje met de zwavelstokjes’ begint, is het buiten echter al behoorlijk donker. Het is immers eind december. Voor een optimale inleving zal Jan Roosenboom deze voorstelling in zijn pyjama spelen. Het lijkt hem leuk als ook de kinderen deze voorstelling in hun pyjama bijwonen. Degenen met de meest bijzondere pyjama krijgen na afloop een verrassing!

Stats & tags


Oss, Noord-Brabant, Nederland
kinderen, poppentheater, Theater, Uitjes

Overige informatie

Openingstijden

Kaartjes bestellen via theaterkassa van De Lievekamp 0412-648922

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling