Introductie

Middenin de stille Millingerwaard ligt een schitterende tuin met mediterraanse trekjes: de Millinger Theetuin. Dwaal door de bloemrijke tuin en geniet van een uitstekende High Tea.

Ga naar de website van Millinger Theetuin

Locatie

Middenin natuurgebied de Millingerwaard nabij de Duitse grens ligt de Millinger Theetuin. Met de auto kunt u ongeveer 2 kilometer van de tuin parkeren. Het gebied is niet toegankelijk voor auto’s (uitgezonderd aanwonenden). Stel uw navigatie in op de Duffelterdijk in Kekerdom. U loopt vanaf dat punt de dijk op. Komt u liever met het openbaar vervoer? Stap dan uit op het centrale punt in Kekerdom. Via de Weverstraat loopt u naar de Millinger Theetuin. Fietsers kunnen gebruik maken van verschillende pontjes. Wilt u in de buurt overnachten? Dat kan, er zijn mogelijkheden: Bed & Breakfast, pension, camping of hotel bevinden zich allen in de nabije omgeving.

Programma / activiteiten

De Millinger Theetuin herbergt maar liefst twee theehuizen. Door de inrichting waant u zich in Mediterraanse sferen. De High Tea die wordt geserveerd is zeer uitgebreid. Het water loopt je in de mond bi het zien van de amandelgebakjes, sandwiches, scones, bonbons, vers fruit en al het andere lekkers. Een High Tea dient u altijd te reserveren. Dit kan bij groepen vanaf vier personen. Bij de prijs is een bezoek aan de tuin inbegrepen. De tuin zelf kenmerkt zich door sfeervolle hoekjes, pleintjes, diversiteit aan beplanting, hoogteverschillen, uitbundige bloeiers en een natuurlijke uitstraling. De Millinger Theetuin is open van medio april tot het laatste weekend van oktober. In de maanden juni, juli en augustus is de tuin dagelijks geopend. Buiten deze periode is de Theetuin elke dag geopend, behalve maandag. Bij de entreeprijs is een consumptie inbegrepen.

Stats & tags


Millingen aan de Rijn, Gelderland, Nederland
Dieren & Natuur, Tuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling