Nachtelijke Beleving | Midzomernachtdroom & Hartstochtelijk Festival

Op 22 juni staat Shakespearedorp Diever in het teken van unieke Midzomernachtdroom beleving! We vieren dan de langste dag van het jaar! Het gehele dorp staat in het teken van Midzomernachtdroom. Proef jij de sfeer van dit unieke Shakespearestuk met ons mee? Beleef de ‘HartsTocht’ tijdens een avontuurlijke wandeling door Shakespearedorp Diever en ontdek prachtige theatrale belevingen op locatie!

  • Locatie: brink Diever
  • Tijdstip: 20:00 – 01:00 uur
  • Voor het hele gezin
  • Theater | avontuur | zang | dans | wandeling

Nachtelijke Beleving | wandeling

Vanaf de brink in hartje Diever ontdek je een wandeling langs bijzondere hoogtepunten in het Shakespearedorp! We vieren op 22 juni tijdens  ‘Midzomeravond’ de liefde in alle vormen. Er wordt gedurende de wandelroute gezongen, gespeeld en gedanst. Roestvrij Theater is verantwoordelijk voor alle performances.

Ga mee op hartsocht tijdens de Nachtelijke Beleving en ontdek theatrale belevingen op locatie(s)!

  • Entree: € 5,- p.p. | Kinderen: € 2,50,- p.p. (entree is inclusief één consumptie + nachtlampje)

Harstochtelijk Festival op de brink

Op 22 juni is het de eerste vrijdag na de langste dag, traditioneel dé avond voor Midzomer-feesten. Het belooft een avond te worden vol beleving en een heus festival in Shakespearedorp Diever.
In samenwerking met Stichting Diever, Village of Shakespeare zal er een hartstochtelijk festival plaatsvinden op de authentieke brink in het dorp. Tijdens het festival staat lokaal talent en liefde centraal!

Festival voor iedereen

De combinatie van route en festival maakt de Dieverse Nachtelijke Beleving uniek. Er wordt ingezet om er een heel vrolijk, sfeervol en bovenal liefdevol festival van te maken, voor iedereen!

6 Horeca ondernemers uit Diever kleuren de Nachtelijke Beleving

Liefdesdrankjes, lekkere hapjes en volop sfeer; dat is waar 6 Dieverse horeca-ondernemers zich gezamenlijk voor inzetten. Brinkzicht, IJssalon Smaak, ‘t Keernpunt, Landhotel Diever, Route 36 en Landgoed ‘t Wildryck slaan de handen ineen en verkopen tongstrelende hapjes en drankje vol passie en vuur. Verwacht van Smaak uiteraard fris, tintelend ijs. Kortom, de romantiek gloort deze avond volop. Kom, Eet, Drink en laat de liefde stromen.

Lancering Shakespeare Ale

Brouwerij Avereerst heeft er hard aan gewerkt en binnenkort is het zover: de lancering van de speciale Shakespeare-Ale. Kom vrijdagavond naar de Kerkbrink en geniet als eerste van dit wel heel bijzonder biertje. Na vrijdag 22 juni zal deze Ale in een flink aantal horeca-ondernemingen geserveerd worden. Hiermee hebben we weer iets nieuws en unieks in Diever.

MCW lokaal talent podium

Muziek Centrum Westerveld verzorgt gedurende de hele avond de programmering van het lokaal talent podium. Er zijn optredens van Dans en Energie uit Dwingeloo. Kinderdansgroep o.l.v. Paula Wind op top40 muziek,  Popkoor Dwingeloo met een Populair repertoire o.l.v. Edwin Romp, Daphne van Ditshuizen (Havelte, zang) en Iris Bijlsma (Diever, gitaar) met Singer/Songwriter repertoire, een band bestaande uit volwassen studenten van Muziekcentrum Westerveld, de Slagwerkgroep Sla-Je-Slag uit Dieverbrug, o.l.v. Michiel Gerringa en een band bestaande uit jeugdstudenten van Muziekcentrum Westerveld.

Er is ook een bijzonder optreden van zangeres Sinje Kiel, “de Makiezin van Drenthe”. Zij wordt begeleid door David van Ooijen met Luit. Samen brengen zij hartstochtelijke muziek van Henri Purcell.

Uit Amsterdam komt het duo Frank en Sjoukje dat bekend is geworden doordat zij Shakespeare sonnetten op muziek hebben gezet.

  • Vrij entree voor het festival

Samen sterk

Met de inzet van enthousiaste inwoners, vrijwilligers, ondernemers, gemeente en provincie zorgt de Stichting Toeristische Promotie Westerveld | Stichting Diever, Village of Shakespeare en Roestvrij Theater voor een onvergetelijke avond voor jong en oud! Vier jij Midzomernachtdroom ook mee op 22 juni!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling