Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Dit bowlingcentrum in Zeist beschikt over tien computergestuurde bowlingbanen. Onder hetzelfde dak zit Ome Jan’s Grill-restaurant. Discobowlen kan op vrijdag- en zaterdagavond.

Ga naar de website van Bowling Zeist

Historie en populariteit

In 2011 is de naam Steyn Bowling Zeist gewijzigd in de vroegere naam: Bowling Zeist. Het restaurant is in dat jaar opgeknapt en de catering is weer in handen van het bowlingcentrum zelf. Ook is er een groot filmdoek aangekocht, waar gebruik van wordt gemaakt tijdens feestjes en partijen. De bowlingbaan bestaat meer dan 30 jaar. Er zijn diverse clubs die wekelijk komen bowlen, waaronder seniorenclubs en clubs voor mensen met een beperking. Andere veel geziene gasten zijn tieners, die hun stapavond op vrijdag en zaterdag beginnen met een partijtje discobowlen.

Locatie

Bowling Zeist is in juli 2012 gesloten omdat de locatie een andere bestemming heeft gekregen.

Programma / activiteiten

Bowling Zeist ligt in Zeist en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Elk half uur rijdt er een bus richting het bowlingcentrum.

Bowling Zeist is in trek bij publiek van alle leeftijden. Naast de tien computergestuurde bowlingbanen, kun je bij Bowling Zeist ook heerlijk een hapje eten. Bij het onlangs vernieuwde Ome Jan’s Grill-restaurant kun je onder andere terecht voor onbeperkt grillen, een ijsbuffet of het houden van een feest. Of gezellig samen een drankje drinken. Voor kinderen zijn er arrangementen met een combinatie van bowlen, film kijken en een lekkere maaltijd. Elke vrijdag- en zaterdagavond is er discobowlen, wanneer minimaal 5 banen bezet zijn. Een leuk begin van je stapavond! Bowling Zeist is dagelijks geopend, behalve op maandag. Buiten de openingstijden kunnen groepen vanaf 30 personen ook terecht.

Stats & tags


Zeist, Utrecht, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling