Introductie

Klim en Klauterparadijs De Jungle is een indoor speeltuin waar kinderen tot en met 11 jaar zich helemaal kunnen uitleven. Zij kunnen hier onbekommerd spelen, ontdekken, springen, klimmen, klauteren en glijden op de vele speeltoestellen waarover de speeltuin beschikt. Voor iedere leeftijd is er een aparte speelhoek. Zo is er voor kinderen tot en met 4 jaar volop vertier in de speelhuisjes, de klimtoren, luchtkussens en de wipjes en kunnen kinderen van 5 tot en met 11 jaar heerlijk ravotten op de grote klim- en klauterconstructie, het spookhuis, het survivalluchtkussen en de spannende andere attracties. Ouders en begeleiders kunnen zich prima vermaken op het gezellige terras dat uitzicht biedt op Klim en Klauterparadijs De Jungle.

Ga naar de website van Klim en klauterparadijs De Jungle

Historie en populariteit

Klim en Klauterparadijs De Jungle heeft al weer aardig wat jaartjes de deuren voor publiek geopend. En, met succes, want vele kinderen weten met hun ouders of begeleiders deze mega indoor speeltuin te vinden. Maar ook groepen, kinderpartijtjes en scholen, die een uitje zoeken dat gegarandeerd door kan gaan ook bij slecht weer, keren jaarlijks terug naar het Klim en Klauterparadijs De Jungle.

Locatie

Klim en Klauterparadijs De Jungle is gelegen in het centrum van Vlaardingen, provincie Zuid Holland. Zodoende prima met eigen vervoer te bereiken, alsook met het openbaar vervoer. Het speelparadijs is tegenover het NS Station Vlaardingen-Centrum gevestigd.

Programma / activiteiten

Klim en Klauterparadijs De Jungle, een overdekte speeltuin, biedt urenlang speelplezier aan kinderen tot en met 11 jaar. De diverse luchtkussens, het ballenbad, de klim- en klauterconstructies, de ballen schieters, de speelhuisjes, kabelbaan, glijbaan, reuze bouwblokken, klimwand, computers, tafelvoetbal en het spookhuis staan garant voor een spannend avontuur en heerlijk dagje uit. Ouders en begeleiders kunnen zich vermaken op het sfeervolle terras met aparte rookruimte. Er is draadloos internet aanwezig, alsook diverse kranten en bladen.

Klim en Klauterparadijs De Jungle is eveneens een uitermate geschikte locatie voor het vieren van een kinderfeestje. Naast het spelen kunnen de kinderen heerlijk genieten van een vuurfontein en een slagroomtaart vol met snoep. Succes verzekerd! Ook voor familiefeesten, recepties, bruiloften of bedrijfsuitjes is De Jungle een toplocatie.

Stats & tags


Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling