Introductie

Het meest toonaangevende en modernste kartcentrum van Zuid Nederland bevindt zich in Swalmen. Bij kartcentrum Euro Indoorkarting Swalmen vormen de ingrediënten ontspanning en gezelligheid de boventoon voor een dagje uit. Op het schitterende kart circuit met zijn spectaculaire bochten kunnen bezoekers tot het uiterste gaan. Kartcentrum Euro Indoorkarting Swalmen is eveneens het decor voor feesten en partijen, waarbij het spel en de ontspanning op een turbulente wijze wordt gecombineerd. Wie op zoek is naar een succesvol uitje voor een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitstapje, is bij Kartcentrum Euro Indoorkarting Swalmen aan het juiste adres.

Ga naar de website van Euro Indoor Karting Swalmen

Locatie

Kartcentrum Euro Indoorkarting Swalmen is gelegen aan de bosrand van de gemeente Swalmen in de provincie Limburg. Met de auto goed te bereiken en bezoekers kunnen het hele jaar terecht bij het kartcentrum.

Programma / activiteiten

Wie voor de eerste keer bij Kartcentrum Euro Indoorkarting Swalmen binnen komt, stapt waarschijnlijk één van de mooiste, snelste en modernste kartcentra van Zuid Nederland binnen. De Italiaanse karts, waarin gereden wordt, brengen de coureur binnen no-time op topsnelheid. Naast volwassenen kunnen ook kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar met een minimale lengte van 1 meter 30 hier heerlijk racen. Voor hen zijn er de speciale karts, uitgerust met speciale veiligheidsvoorzieningen. Zij kunnen op een veilige manier kennis maken met de racesport. Daarom is Kartcentrum Euro Indoorkarting Swalmen buitengewoon geschikt voor de invulling van een spannend kinderfeestje.

In de kelder van het kartcentrum ligt de slotracebaan, een houten racebaan voor modelauto’s, supersnel en uniek in zijn soort. De nostalgische gevoelens komen hier, mede door fascinerende ambiance, zeker naar boven. Op deze baan kunnen 6 auto’s tegelijkertijd de strijd met elkaar aangaan.

Wie graag wedstrijdjes rijdt en wil strijden in competitieverband, kan eveneens terecht bij Kartcentrum Euro Indoorkarting Swalmen, want regelmatig worden hier wedstrijden georganiseerd van bedrijfscompetities tot aan de kinderkartclub.

Tot slot is er nog het Grand Café voor een hapje en een drankje. In dit café kunnen zowel karters als niet karters sfeervol zitten aan de knusse bar of in het comfortabele ziteiland met uitzicht over de kartbaan. Hier bevinden zich ook diverse racesimulators, voor de liefhebber.

Stats & tags


Swalmen, Limburg, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling