Introductie

Een golfbal, een club en een baan waarvan het bedenken van de hindernissen de ontwerper wel heel veel plezier moet hebben gegeven. Dat zijn de ingrediënten van midgetgolf. De dwergvariant van het grote golfen, maar daarom zeker niet minder leuk. En als de midgetgolfbaan dan ook nog eens verscholen ligt in een prachtig park, tussen fonteinen en statige beelden, dan is dat de kers op de taart. Midgetgolf Terra Nova in het Veluwse Putten voldoet aan al deze criteria. En mede daarom is Terra Nova een bezoekje meer dan waard wanneer je op zoek bent naar een ontspannende activiteit in een rustieke omgeving.

Ga naar de website van Midgetgolf Terra Nova Putten

Historie en populariteit

De midgetgolfbaan van Terra Nova is in 1998 geopend. Het park is ontworpen door een architect uit Putten, Anton Klaassen. Sinds de opening hebben veel mensen de midgetgolfbaan weten te vinden. Voor personeelsuitjes, kinderfeestjes, familie-uitjes of gewoon met het gezin. Midgetgolfen is immers voor iedereen een leuke en ontspannen activiteit.

Locatie

Midgetgolf Terra Nova ligt in het Gelderse Putten, midden op de Veluwe. Behalve ontspanning in een potje midgetgolf kun je hier dus ook prima ontspanning vinden tijdens een wandeling door dit prachtige Nederlandse natuurschoon. De Veluwe is het grootste laaglandnatuurterrein van Noordwest-Europa, dus ruimte genoeg voor een prachtige wandeling door de bossen en over de heide van de Veluwe.

Programma / activiteiten

Zoals gezegd is midgetgolf een leuke en ontspannende activiteit die gedaan kan worden met collega’s, met vriendjes of vriendinnetjes, met alle ooms en tantes en neven en nichten of gewoon met het eigen gezin. In welke samenstelling je ook komt om te midgetgolfen, Terra Nova heeft altijd een passend arrangement. Wat te denken van een lekkere barbecue na gedane inspanning. Of gezellig gourmetten met de hele familie. Of een koud en warm buffet. Wat je wensen ook zijn, bij Midgetgolf Terra Nova dragen ze er zorg voor dat ze naar volle tevredenheid worden vervuld.

Stats & tags


Putten, Gelderland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling