Alpaca Expo Drachten

Zondag 3 februari 2019 staat het Fries Congrescentrum compleet in het teken van alpaca’s. Alpaca Association Benelux verwelkomt u graag op de Alpaca Expo Drachten 2019.

160 alpaca’s, van 45 fokkerijen uit binnen- en buitenland, strijken neer in de manege om deze dag gekeurd te worden door de Amerikaanse keurmeester Mr Wade Gease. Deze alpaca’s worden van 9.00-17.00u gekeurd in verschillende klassen. Dit zal leiden tot het uitreiken van kleurkampioenen en een Grand Champion Drachten 2019 aan het eind van de middag.

De evenementenhal staat vol met alpaca’s en standhouders die u graag meer vertellen over hun dieren en de prachtige producten die van alpaca gemaakt worden. Er is de mogelijkheid om meer te leren over deze unieke dieren, die op steeds meer boerderijen in onze regio te vinden zijn.

Gedurende de dag worden leuke prijzen verloot onder de bezoekers. Tussen de middag kunnen kinderen deelnemen aan de Junior Handler competitie.

Gedurende de dag zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud, en daarnaast is de keuring hartstikke leuk om te bekijken. Een gezellig, origineel en leerzaam dagje uit voor iedereen. De evenementenhal is overdekt en verwarmd.

Graag tot ziens op de Alpaca Expo Drachten 2019 op zondag 3 februari 2019!

Entree: € 3,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Gratis parkeren.

Kaartjes zijn aan de entree te verkrijgen

Tijden: van 09.00-17.00 uur

 

Adres: Fries Congrescentrum. Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten

Informatie: www.alpacashow.nl

Vragen: alpaca.expo.noord@gmail.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling