The Farm House Jazz & Blues Bans

Boeiende & veelzijdige jazz, perfecte presentatie: The Farm House

In 2014 vinden 4 ex-leden van de vermaarde Stable Roof Jazzband elkaar en richten de Farm House Jazz & Bluesband op, De sound van de Chris Barber Band , met een strakke, stuwende ritmesectie wordt leidend. Bij de Farm House wordt hier invulling aan gegeven door good old Kees Heegstra op drums, Carla Tavenier-Kok op contrabas en Gerard Tavenier op gitaar en banjo. Een dynamisch trio dat een stevige basis legt onder de typische Barber- en New Orleans jazz, maar ook vurige rock, swing en meeslepende R&B brengt en fluisterzacht een gevoelige ballad weet te begeleiden.

De blazerssectie, met trompettist Michael Muller, trombonist Hans van Wermeskerken en klarinettist/saxofonist/gitarist/zanger Michiel Pos zorgt daarbij voor de typische traditionele klankkleur. Maar er is ook veel ruimte voor de blues en bluesrock; de bluesgitaar en bluesharp van Michiel Pos staan daar garant voor!

Bij hun vorige optreden bij Jazz & So wist de Farmhouse met hun enorme drive en boeiende presentatie het publiek tot groot enthousiasme te brengen en dat zal deze keer ongetwijfeld niet anders zijn.

Veelal present bij de grote Nederlandse festivals, regelmatig op tournee in Duitsland, Zwitserland en Luxemburg; nu terug in Zutphen.

 

Zondag 17 februari 14.30 u. Fort Bronsbergen entree € 8,50

www.jazzandsozutphen.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling