Kunstmarkt

Prachtig om te zien en tegelijkertijd te mooi om te stoppen met kijken, o.a. naar een bijzondere tentoonstelling met kunst van “Eigen Volk”. Zondag 19 april wordt opnieuw de Kunstmarkt in Kempenmuseum De Acht Zaligheden georganiseerd.

Bezoekers van de Kunstmarkt in Kempenmuseum de Acht Zaligheden worden  via de speciale ingang ontvangen, tijdens het begin van de Nationale Museumweek. Een ontmoeting met de indrukwekkende kunst van Thea Bijl en Fried Waterschoot is daarbij welhaast onontkoombaar. En als u zich dan los weet te maken van deze unieke tentoonstelling, staan er meer dan 50 kraamhouders te trappelen om hun werk te tonen in de prachtige museumtuin. Alsof dat niet genoeg is zijn er diverse kunstenaars live aan het werk! Zo wordt er geschilderd en brengen enkele beeldhouwers hun hamer en beitel met zich mee.

Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de inwendige mens met heerlijke hapjes en drankjes. De museumbakkers staan klaar om heerlijke broodjes te bakken, er is soep en de pannenkoeken zijn sterk aan te bevelen.  Als extra slok op de borrel zal KrankJorum voor muzikaal vertier zorgen.

Om 11:00 gaan de poorten open, de entree bedraagt slecht € 2,- en als het weer dan ook nog een beetje meezit wordt het een heerlijke dag die u niet mag missen.

Uw fiets kunt u parkeren voor het museum en uw automobiel achter het gemeentehuis. Daar is ruim voldoende parkeerplaats en een korte wandeling brengt u bij het museum.

Kom en geniet!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling