Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Teveel leuks om op te noemen. Maar toch doen we een poging. Een grote hal vol overdekt speelplezier, met funshooters, trampolinespringen, klimtoren, gameroom, een verkeersplein met fietsen, trapauto’s, elektrische auto’s en steppen en nog veel meer. Dat is Speelparadijs Zuiderpark. Een fantastische plek voor de kids om zich eens echt lekker uit te leven. En ook aan de ouders is gedacht. Want wat te denken van de zonnebank waarvan tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden wanneer de kinderen stoeien en ravotten in de ballenbak. Of het internet en de leeshoek waar voldoende lectuur ligt voor een paar uurtjes. Niemand zal zich vervelen in Speelparadijs Zuiderpark.

Ga naar de website van Bowling & Recreatiecentrum Zuiderpark

Historie en populariteit

Een heerlijke plek dus om bijvoorbeeld een kinderfeestje te vieren. Speelparadijs Zuiderpark heeft drie arrangementen: Basis, Luxe en Speciaal. In het basispakket zitten twee keer limonade, friet met saus en een ijsje. En natuurlijk onbeperkt spelen. In het luxe pakket worden de frietjes uitgebreid met een snack en bij het extra speciale pakket mogen de kinderen ook nog eens een cakeje versieren en opeten. Een fantastisch uitje dus voor de jarige job met alle vriendjes of vriendinnetjes. En als klap op de vuurpijl kan het hele verjaardagsfeestje ook nog uitgebreid worden met een uurtje bowlen op één van de zestien bowlingbanen die eveneens in het partycentrum aanwezig zijn. En niet gewoon bowlen, maar kinderdiscobowlen! Compleet met discolichten, blacklights en kinderdisco muziek.

Locatie

Bowling- en recreatiecentrum Zuiderpark ligt in het Haagse Zuiderpark. Het Zuiderpark is prima te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Wie met de auto komt kan parkeren op één van de vierhonderd gratis parkeerplekken rondom het complex. Wie met het openbaar vervoer komt neemt bus 23 en stapt uit op halte Loevesteinlaan en stapt over op tram 9 richting Scheveningen. Uitstappen op halte Zuiderpark.

Programma / activiteiten

Nieuw bij Bowling- en recreatiecentrum Zuiderpark en natuurlijk fantastisch om een kinderfeestje mee op te leuken is de Aadje Piraatje Huistaart. Speciaal voor jongens zijn er voetbaltaarten, Formule 1 taarten en bouwplaatstaarten. De meisjes kunnen smikkelen van een 3 prinsessentaart, een Barbietaart of een Hello Kitty taart.

Stats & tags


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling